NIEUWS

INTRODUCTIE


BEHANDELINGEN

PRODUCTEN

WORKSHOPS


AANVRAGEN

LINKS


CONTACT

Erkend Verkooppunt Dr. Hauschka

   

  Mijn naam is Sari Valstar


Altijd heb ik me al verbonden gevoeld met de pure zuiverheid van de natuur. Het strand, waar ik al heel mijn leven vlakbij woon, fascineert me nog dagelijks.Het licht, de kleuren en de beweging.
Het ritme van het leven. De levenskracht om ons heen en in ons.

Het was een thuiskomen, toen ik in 1989 in aanraking kwam met de dr.Hauschka filosofie, destijds nog in Aquarius in Almere. Een prachtig pand in organische bouw. Alles inspireerde me: de vormen, de kleuren en de sfeer: de Antroposophie.

Later tijdens de inscholing bij Wala Heilmittel in Duitsland ging die wereld nog verder open.
De biologisch dynamische kruidentuinen, het labatorium en de mensen die er  werkten.
Dit alles in een serene respectvolle sfeer. Het was adembenemend.

In 1989, ben ik gestart met mijn dr.Hauschka praktijk. Later ben ik, zeker door deze indrukken ook vanuit de antroposophie de opleiding Kunstzinnige Therapie gaan doen. Uiteindelijk draait het om dezelfde sfeer.

Nog altijd werk ik met heel veel liefde in mijn praktijk. Vooral om te kunnen bijdragen aan een diepe ontspanning, rust, harmonie en uiteindelijk schoonheid, zijn voor mij de sleutelwoorden bij het geven van een behandeling.

In mijn andere werk, creatief medewerker bij DOEL heb ik me ontwikkeld in groepswerk, creatieve processen en werken met kwetsbare groepen uit de samenleving. Ook dit is werk wat ik met heel mijn hart doe.

Door deze ervaringen vind ik het een uitdaging om ook groepswerk in kleine groepjes aan te bieden in mijn eigen praktijk.

   
Rode Zonnehoed